I drygt 22 år har jag arbetat som massageterapeut och inspirerat människor till en sundare livsstil på olika sätt.
Jag försöker själv att leva som jag lär och jag vet att det kan vara svårt att komma igång med nya stärkande vanor och rutiner.
Fram tills för några år sedan tränade jag alldeles för mycket och trodde att det räckte för en bra hälsa men de senaste åren har jag kommit till insikt att en bra hälsa är så mycket mer än en stark kropp så jag lever mitt liv på ett mer kärleksfullt sätt och är snällare mot min kropp och min själ.

Jag sköter själv min hälsa med regelbunden träning bestående av kondition, meditation och styrka.

Även stärkande kost och en god natts sömn samt regelbundet umgänge med mina vänner och familj stärker min hälsa.

Känner du att du vill komma igång med en sundare livsstil, att du vill orka mer, att du vill ha ett leende på dina läppar oftare och att du vill känna dig starkare och piggare?


Kontakta mig på 0736-73 54 78 så få jag höra "din story" och lyssna in hur jag kan hjälpa dig att få in stärkande rutiner in i ditt liv med enkla metoder samt såklart en mjukare kropp med massage.


I min roll som massageterapeut hjälper jag dig och din kropp att få en lugn stund på en uppvärmd bänk där du blir av med spända muskler som begränsar cirkulationen i din kropp samt att du får ett lugnare sinne.


Massage - För välmående, förebyggande och behandling.

Att massage har positiva effekter känner de flesta till.

Vi slappnar av och blir gladare och piggare. Massage sänker även blodtrycket, sänker kroppens nivåer av stresshormoner och ökar blodcirkulationen vilket stärker ditt immunförsvar.


De positiva resultaten av massage är många:

Bättre sömn, förbättrad kroppshållning, minskad muskelspänning och minskad risk för skador vid träning bara för att nämna några.

Att få massage är en klok investering för ett bättre välbefinnande.

En del tar en massage då och då för att det är skönt, men visste du att även regelbunden massage har många fördelar?

Många studier visar att regelbunden massage har hälsofördelar som ökad blodcirkulation samt motverkar stress och ångest och vi får snabbare återhämtning och stärker vårt immunförsvar.

När vi låter kroppen gå ner i varv ger vi den även möjlighet till återhämtning och att läka - med regelbunden massage får du ta del av all nytta och kommer märka hur du börjar må bättre! För att inte tala om att få bättre sömn som många av oss behöver.


Många av mina massagekunder kommer på behandling 1 gång/månad. Denna regelbundenheten gör att vi blir som ett "team" där jag håller koll på din kropps mående och vi pratar också om vad du kan göra mellan gångerna som stärker din kropp i din vardag.
Martina Toledo vid massagebänken

Martina Toledo

Skicka meddelande